Knutselpakketten en pinata’s!


Geef je een kinderfeest thuis, dan zoek je naar een originele en betaalbare invulling die voor iedereen onvergetelijk is.

Om de kinderen geruime tijd bezig te laten zijn, zijn knutselpakketten vaak een goede invulling. Knutselen tijdens het verjaardagsfeest is leerzaam en leuk; je hoeft niet te verkassen, is vaak goedkoper en in vele gevallen minstens zo leuk! Handig is natuurlijk wel als die knutselpakketten alles bevatten waarmee de creatie gemaakt kan worden. En het leukste is natuurlijk als de kinderen na afloop met een zelfgemaakt werkstuk kunnen zeggen: “Kijk mama, zelf gemaakt!”

Zo ben je al voor een groot deel klaar met de organisatie van het kinderfeestje en kan de jarige niet meer stuk!

Op het internet zijn enkele aanbieders van knutselpakketten die geschikt zijn voor kinderfeestjes. Van simpele karton-knutselpakketjes van slecht enkele euro’s tot wel pakketten van 15 euro of meer. Voor sommige moeders kan alléén knutselen te eenzijdig zijn. In dat geval wens je enige variatie en zoek je eigenlijk ook nog naar een afleiding tijdens het kinderfeest. Een mini-speurtocht of andere mini-activiteit geeft een leuke variatie.

Een betrouwbare aanbieder op het internet is Cristallo Mozaïekplezier uit Tilburg. Zij bieden een supercombinatie voor je kinderfeest thuis: complete, betaalbare knutselpakketten én verschillende pinata’s als pauze-invulling. Keuze uit meer dan 50 verschillende knutselpakketten (spiegeltjes, fotolijstjes, maskers en meer) en 6 verschillende pinata’s, gevuld met cadeautjes, snoepjes en confetti. Lachen, gieren, brullen!

Zoek je een prima invulling voor het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter, ga dan in elk geval langs bij de website van Cristallo: http://www.cristallo.nl/kinderfeestjes. Veel kans dat je daar de juiste supercombinatie vindt!