Museumfeestje

Een medaille voor de Avondvierdaagse. Weer iets om voor altijd te bewaren. Inmiddels hebben we voor Isabel (6) al een kist vol spullen en Ruben (in september 2) zijn kist begint ook aardig gevuld te raken met albumpjes, speentjes, eerste schoentjes en meer van dat soort dingen met een hoge emotionele waarde.

"Ik kan wel een museum beginnen!" dacht ik onlangs. En toen gebeurde het: ik kreeg een idee voor een museumfeestje! Nu vind ik zeven of acht of negen daar nog niet de allerleukste leeftijd voor (en sowieso zal zeven ingepikt worden door een paardenfeestje, over máánden en máánden - in februari...), maar ik zal ik mijn achterhoofd houden dat het tiende feest een museumfeest zou kunnen zijn (als Isabel dat tegen die tijd ook leuk vindt, natuurlijk).

Toegangskaartjes als uitnodiging, de hele verzameling "10 jaar Isabel" uitgestald in de kamer, de tentoonstelling "toen en nu" (potje Olvarit tegenover een pizza, ledikantje tegenover een heel-grote-meiden-bed, dat soort dingen)... daar kunnen we best wat op verzinnen.

En voor iedereen die de komende tijd al wat met dit idee kan: voer het uit en post het hier! Dan kan ik tegen die tijd daar weer mijn inspiratie uit halen! ;-)