Laulicious Verjaardagskroon

Mama's opgelet! Voor je het weet is je zoontje of dochtertje weer jarig. Het huis is versiert met mooie slingers en ballonnen en ook de taart is in thema. Wat is er dan leuker om ook je eigen feestvarkentje stralend voor de dag te laten komen?

Helemaal in stijl kun je bij Laulicious een op maat gemaakte verjaardagskroon bestellen die voldoet aan alle wensen. Of je nu op zoek bent naar een stoere ridder of drakenkroon, een prinsessenkroon of toch eentje in het thema circus of dierentuin. Voor Laulicious is niets te gek! Wil je voorbeelden van verjaardagskronen zien? Kijk dan even hier!

Je bestelt een verjaardagskroon gemakkelijk door Laulicious een mailtje te sturen met alle wensen erin. Of kijk even hier. Kleuren, dessins, thema's, je geeft het allemaal aan haar door. Naam en leeftijd worden uiteraard verwerkt in de feestkroon en ook bepaal je de applicatie voorop en de figuurtjes bovenop.

De verjaardagskronen zijn voorzien van mooie stevige linten aan de achterzijde en verwisselbare leeftijdsapplicaties. Dit maakt de kronen verstelbaar en jarenlang speelplezier gegarandeerd! En is het kinderfeestje afgelopen, dan kan elke feestkroon zo de verkleedkist in. Want welk kind vindt het nou niet leuk om zich af en toe in een andere wereld te wanen!

Voor meer informatie over deze gepersonaliseerde verjaardagskronen ga je naar de website van Laulicious