Op de foto

Kinderfeestjes en foto's

Elk jaar neem ik het me weer voor. Dit keer ga ik echt prachtige foto's maken van de kinderfeestjes, verjaardagen. Van het uitblazen van de kaarsjes op de taart, het ongeduldig uitpakken van de cadeau's, van alle kinderen die op het feestje komen, enz.
En helaas, bijna elke keer heb ik alleen fotootjes van hoe het begint, hoe alles klaar staat, te wachten op de gasten. De versieringen, de taartjes, een ongeduldige jarige enz.
Een foto van het uitblazen van de kaarsjes lukt vaak nog wel, maar daarna ligt de camera er verloren en nutteloos bij.

Maar deze keer wordt het anders!
Sinds ik tijdens mijn Pinterest-verslaving op deze Photobooth Props terecht kwam.
Dit wordt het helemaal.


Ik ga keurig op tijd (dat is het voornemen) alle accessoires uitprinten, verstevigen op karton en bevestigen aan stokjes (grote sat├ęprikkers). En tevens zoek of maak ik een mooie fotolijst van pur-schuim, spuit deze in een vrolijke kleur en de fotosessie kan beginnen.
Het liefst halverwege het feestje, dan zijn ze al een beetje gewend, maar nog niet te vermoeid of te hyper voor een leuke foto. En natuurlijk een leuke groepsfoto als aandenken voor de jarige, maar ook voor de gasten.

Maar de Photobooth Props (zou er een leuk Nederlands woord voor zijn?) zijn natuurlijk ook goed te gebruiken bij verkleedpartijen, voor feestjes, op school, catwalks en zelfs de moorddiners van PoppelePats Kinderfeestjes.
Denk aan prachtige woeste snorren voor piraten, kroontjes voor prinsessessen, brillen waar Harry Potter jaloers op zou zijn en zelfs een Batmanmasker.


Ook kwam ik via via op WolkieTalkie waar je ook super foto's mee kunt maken op en voor feestjes.
Inspiratie genoeg, nu de praktijk nog!

Misschien een idee om de foto's te delen via Twitter?