"Maar neem je zwemspullen mee"


“Het is een verrassing wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee”. Wie kent deze zin niet? Een vaak gelezen zin op een uitnodiging voor een kinderfeestje. Wel een beetje standaard, maar altijd een groot succes. Om van het standaard zwemfeestje iets bijzonders te maken, zou je kunnen kiezen voor een thema zwemfeestje.Met thema’s als ‘Schatten van de zee’ en ‘Aquadance’ maak je van uw kinderfeestje iets bijzonders. De kinderen gaan zelf op avontuur en beleven plezier met verschillende bezigheden als snorkelen, piratenspelletjes of de voetjes van de bodem en de kinderen vermaken zich voluit. Zo kunnen ze zich als echten piraten verkleden of de bodem van 'de zee' ontdekken met snorkelspullen.

Bovengenoemde thema’s en bezigheden zou je kunnen doen bij een kinderfeestje in het Aquadrome in Enschede. Het leuke aan de thema’s is dat er een heel programma is opgesteld en je dus verzekerd bent van een middag vol pret. Na alle leuke activiteiten is er natuurlijk ook nog tijd om te genieten van een lekker bakje patat met snacks.

Het leuke aan een gekozen thema is dat je dit ook leuk kunt gebruiken rondom je kinderfeestje. Uitnodiging en verzameling aan het begin van het feestje kun je in hetzelfde thema aankleden.


Een thema feestje gecombineerd met een zwemfeestje maakt het tot een spetterend feestje!