Griezeldisco!

Het is altijd leuk om eens een keertje de hele klas, het hele sportteam plus alle buurtkinderen tegelijk uit te nodigen voor je verjaardag en een heus disco-feest te geven. Doe het samen met een andere jarige, om de kosten te delen en te zorgen dat er genoeg kinderen komen!

Voor dit feestje is een zaaltje gehuurd met discjockey. Vooraf is de ruimte versierd met griezeldecoratie en tijdens het feest hoef je als ouders niets te doen, dat wordt geregeld door de discjockeys. Omdat het tijdens Halloween was stond op de uitnodiging dat je verkleed mocht komen en dat de grootste griezel een prijs kreeg. Tijdens het feest konden de stemformulieren ingevuld worden en aan het eind was er een heuse prijstuitreiking.

Het was een feest voor groep 6. Dus werd er groene en bloedrode ranja geschonken, die met spokenrietjes van te voren klaargezet was. Op de 1e foto kun je ze nog zien staan onder de spiegels. Het is een rietje met een marshmellow met 2 rozijntjes erin en een servetje.

Als hapjes waren er toverstokjes (zoute sticks), heksennagels (buggles), spinnenwebbenchips, enge ogen van gevulde lychees en chips voor dreuzels (gewone chips).

Aan het eind van het feest kregen de kinderen een plastic heksenketeltje mee gevuld met griezelsnoep (vleermuis, spin, muis en kikker).

En waarom staat er "krap bij kas" bij dit feest? Omdat je als je veel mensen uitnodigt (46 in dit geval) en geld of kadobonnen vraagt, je winst maakt met zo'n feestje. Als je echt "krap bij kas" zit organiseer het dan samen met iemand die alles kan voorschieten en betaal achteraf met de "inkomsten" jouw deel.