Glitter- en glamourfeest

Het laatste feestje van Jasmijn op de lagere school... dat moest iets bijzonders worden. Het liefste thuis, net als alle voorgaande jaren. Het is een glitter- en glamourfeest geworden en het was een daverend succes. De foto's zijn nog steeds op ieders Hyves te bewonderen.
 
Het feest begon met een high tea. Op tafel stonden mooie schalen met hierop allerlei lekkers; van mini tom-pouce, soesjes en cakejes tot spekjes, milky way en m&m's. Leuke bekers, kleine bordjes en vrolijke servetten maakten het geheel af. De dames hebben gesmuld.

Daarna de cadeautjes opengemaakt met het bonbonnetjes spel. Toen zijn de meiden snel aan de slag gegaan met het lakken en beplakken van de nagels.


Tussendoor heb ik voldoende ruimte ingelast voor ontspanning, een leuk spel en natuurlijk een grabbelton ontbraken niet. Na de nagels waren de gezichten aan de beurt voor verzorging. Een heerlijk relaxt maskertje werd bij elkaar opgedaan. Komkommertjes op de ogen en chillen maar. Dat leverde prachtige foto's op.

Na de maskers volgde weer een spel in het thema en daarna werden de handen en armen nog versierd met tattoo pennen. Toen kwam de make-up koffer tevoorschijn en gingen de meiden zich opmaken.

Ondertussen heb ik een studio gebouwd met allerlei mooie roze lappen stof. Er kwamen boa's en leuke brillen klaar te liggen. De meiden mochten toen poseren in de zelfgemaakte fotostudio. Daar konden ze geen genoeg van krijgen!

Als feestjes-moeder heb ik het feest daarna in een grote kist gestopt. Klaar om ook anderen een onvergetelijk glitter- en glamourfeest te bezorgen.


Noot van de redactie: deze feestjes-moeder heeft een feestjesbedrijf, www.joepieisjarig.nl!