Heksen-knutselfeestje

Een feestje gegeven ter gelegenheid van de 6e verjaardag van Katinka.


De outfit hebben ze helemaal zelf geknutseld. Vuilniszakken waar je bovenaan hals en armsgaten uitknipt en onderaan rafels maakt. De hoed is gemaakt van zwart karton met crèpepapier.

Gestart werd met een griezeldrankje; groene siroop met een spokenrietje. Dit spokenrietje maak je van een witte marshmellow met 2 rozijntjes voor de oogjes en een wit servetje. En er lag een heksenkleurplaat klaar. Dat is altijd handig bij start, om de rust te bewaren!

Mooi verkleed zijn er spelletjes gedaan; spijkerpoepen, bezemrace buiten op straat en loopwedstrijdje met een lepel met spin in de mond.

Met vloeipapier en peuterkleuterknutsellijm zijn er glazen potjes beplakt. Waxine-lichtje erin en je hebt een mooi lampionnetje.

Helemaal op en top als heks, in het donker met een lampionnetje aanvaardden ze luidzingend de terugreis. Maar het was echt heksenweer, het ging heel hard waaien en regenen. De hoeden waaiden af, en hadden we ze maar niet meer opgeraapt, het crèpe papier werd nat, en de jassen kleurden zwart......

En ook dit feestje is alweer even geleden 16 november 2005.