Knutselpakketten voor thuis


In de zoektocht naar een leuke invulling voor een kinderfeestje kom je vanalles tegen: Van verkleedkisten tot speurtochten en van speeltuinen tot gezellig knutselen op kinderfeestjes thuis.

Voor kinderfeestjes thuis zijn de fotolijst-pakketten van Cristallo een zeer gewild knutselpakket: de kinderen zijn behoorlijke tijd bezig met het maken van hun eigen fotolijstjes met mozaïeksteentjes in wel 15 verschillende kleuren!

Elk kind beplakt de fotolijstjes met de mozaïeksteentjes in de kleuren / legvorm die het zelf wenst. Elk kind heeft zijn eigen materialen en hulpmiddelen om de fotolijstjes te maken. Zo zit er natuurlijk ook voegsel bij, waarmee ze na het plakken de voegen tussen de steentjes kunnen vullen zodat het een prachtig mozaïekstukje wordt.

En heel belangrijk: als het verjaardagsfeestje voorbij is, neemt elk kind de eigen fotolijstjes mee naar huis. Evt. kan er een foto tijdens het feest gemaakt worden, die later in de fotolijstjes wordt gedaan.

Tip: een fotolijstpakket van Cristallo bestaat uit alle materialen voor 2 fotolijstjes. Wanneer je elk kind niet 2, maar 1 fotolijstje wilt laten maken, dan kun je de pakketten delen. Zo halveer je de kostprijs voor jezelf en kan elk kind zijn/haar eigen fotolijstje maken. Wanneer je elk kind een eigen flesje mozaïeklijm wilt laten gebruiken, kun je evt. extra flesjes lijm meebestellen. Kortom: een heel gezellig, betaalbaar én supergeslaagd kinderfeest!

Nieuwsgierig naar andere geschikte knutselpakketten voor je kinderfeest thuis? Laat je inspireren op de website van Cristallo Mozaïekplezier.