Op zoek naar een kant en klaar verkleedfeestje?

Een jaar of 3 geleden zaten mijn kinders nog op de basisschool. En ik ben geen ster in het verzinnen van en zelf knutselen voor een kinderfeestje of en verzinnen van spelletjes. Mijn zoon wilde perse een feestje thuis.

Omdat websites bouwen mijn vak is ging ik eens kijken wat hierover te vinden was op het internet. En dat viel toentertijd reuze tegen. Heb best nog lang moeten zoeken naar een idee en een adres voor spullen voor een leuk feestje.

Het is uiteindelijk een piratenfeestje geworden, waar we met z'n allen heel veel plezier hebben gehad.

Maar als ondernemer ging er wat kriebelen. Als het zo moeilijk is voor mij om een adres te zoeken, dan hebben anderen daar ook moeite mee. En hop, een idee geboren: de website verkleedkist.net. Mijn vaste grafisch ontwerpster van Conk werd helemaal enthousiast en heeft een prachtig en vrolijk grafisch ontwerp gemaakt.

Op de website verkleedkist.net kun je adressen van verhuurbedrijven vinden voor verkleedkisten bij jouw in de buurt. Je kunt zoeken op postcodegebied en ook op woonplaats. Er staan nu ongeveer 80 bedrijven op en de lijst groeit elke dag.

In eerste instantie was de website alleen voor verkleedkistverhuurbedrijven (wow, 3 keer woordwaarde) maar we breiden de website steeds meer uit. Alle bedrijven die feestjes organiseren, spullen hiervoor verkopen of verhuren kunnen zich aanmelden. Het moet een vergaarbak worden met alle adressen voor een leuk kinderfeestje.

Zoek je een adres kijk dan op de voorpagina van verkleedkist.net en zoek op postcode, woonplaats of trefwoord. Ben je een bedrijf dat kinderfeestjes geeft, verkleedkleding verkoopt of kisten verhuurt en dergelijke? Geef je op voor een gratis pagina.
Zo helpen we mekaar weer :)